Hausjärvi hemmottelee asukkaitaan ja erityisesti lapsiperheitä. Asut perheesi kanssa maaseutumaisen väljästi. Kaikki tarpeelliset lähipalvelut ovat käytössäsi ja ilman pitkiä jonoja! Päivähoidossa on useita mahdollisuuksia. Lapsesi käyvät koulua lähellä ja turvallisesti, esiopetuksesta lukioon.

Harrastus- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät ja puhdas luonto on lähellä. Kaikki tämä kunnassa, jonne on vajaan tunnin matka pääkaupungista. Kuljitpa sitten väliä autolla tai junalla!

 

Vapaat tontit

Monni

Monni Pihonkaarre

 

 

 

Pihonkaarteen asuinalue sijaitsee Monnin kylässä Hausjärven lounaiskulmalla. Monnin alue on kumpuilevaa maaseutua peltoineen ja metsineen. Alueelta löytyykin kuntoilu- ja virkistymisalueita, kuten Rutikanlampi ja Paukunharju.

Vaikka Monnin kylä sijaitsee luonnon rauhassa, on alue erinomaisten kaupunkipalveluiden läheisyydessä, sillä asuinalue sijaitsee Hyvinkään ja Riihimäen välissä. Pihonkaarteesta on Hyvinkään keskustaan alle viisi kilometriä ja Riihimäellekin vain 10 kilometriä. Lisäksi Monnin alueella toimii sekä päiväkoti että ryhmäperhepäiväkoti. Kumpaankin on matkaa alle 500 metriä. Kylässä on myös oma alakoulu noin kolmen kilometrin päässä.

Pihonkaarteessa on myynnissä yhteensä 23 tonttia ja niiden tonttikoot ovat 1120 – 4157 m² välillä. Tonteille on toteutettu kunnallistekniikka kevään 2017 aikana, joten rakentaminen alueella voidaan jo aloittaa.

Monnin tonttitarjontaa

 

Jaakkolanharju

Jaakkolanharju
Jaakkolanharju

Jaakkolanharju on mäntymetsäinen peltoon rajoittuva asuinalue vajaan kilometrin päässä Hikiän palveluista. Matkaa Riihimäelle on vain seitsemän kilometriä. Alueella toimii yksityinen päiväkoti.

kartta_jaakkoTonttikoot: 1 500 – 2 600 m2
Tonttihinnat: alk. 18 € /m2, 30 240 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • alle 500 m alakouluun ja liikuntahallille
 • n. 1 km Hikiän palveluihin
 • n. 1 km päiväkotiiin
 • n. 1 km Hikiän seisakkeelle, junat kulkevat tunnin välein Riihimäelle (6 min), Lahteen (35 min) ja Helsinkiin (61 min).
 • n. 7 km Riihimäelle

Asemakaava ja tonttilista

Ryttylä: Eteläkaari II

Eteläkaari
Eteläkaari

Asuinalue sijaitsee Ryttylän taajaman palveluiden välittömässä läheisyydessä.

kartta_ryttylaTonttikoot: 1 200 – 2 200 m2
Tonttihinnat: alk. 16 € /m2, 23 142 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • n. 300 m Ryttylän palveluihin
 • n. 300 m alakouluun ja päiväkotiin
 • n. 300 m Ryttylän seisakkeelle, junat kulkevat Riihimäelle (7 min), Helsinkiin (63 min), Hämeenlinnaan (16 min) ja Tampereelle (n. 1 h)
 • 6 km Hki-Tre-moottoritielle

Asemakaava ja tonttilista

Oitti:

Manassenpelto

Manassenpelto

Oitinharju
Oitinharju

Manassenpelto on asuinalue Oitin kuntakeskuksessa. Manassenpellon 1. vaiheen kunnallistekniikka on valmis ja 14 tontista löytyy vielä vapaata.  Asuinalueelle on kaavoitettu kaiken kaikkiaan yli sata tonttia. Alue on pääosin peltoa, joten perustuksien teko on helppoa ja edullista. Puujoen melontareitistöä myöten pääsee melomaan pitkiäkin matkoja Hämeen jokimaisemissa.

kartta_manassenTonttikoot: 1 200 – 1 800 m2
Tonttihinnat: alk. 19 € /m2, 23 275 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • alle 500 m Oitin palveluihin
 • n. 500 m alakouluun
 • n. 700 m päiväkotiin
 • n. 900 m Oitin seisakkeelle, junat kulkevat tunnin välein Riihimäelle (11 min), Lahteen (29 min) ja Helsinkiin (66 min).

Asemakaava ja muut tiedot
Alueen esittely

 

Oitinharjun alueella on varattavissa muutamia hajatontteja. Oitinharjun asuinalue sijaitsee mäntyisellä Salpausselän harjualueella. Liikuntamahdollisuudet Salpausselän harjuilla ovat loistavat.

kartta_muitaTonttikoot: n. 2 000 m2
Tonttihinnat: alk. 13 € /m2, 25 256 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • n. 2 km Oitin palveluihin
 • Oitin seisakkeelta junat kulkevat tunnin välein Riihimäelle (11 min), Lahteen (29 min) ja Helsinkiin (66 min).

Asemakaava ja tonttilista

Myynnissä myös luonnonkaunis harjutontti vain 29 905 €