Loppi on idyllinen ja luonnonläheinen kunta reilun puolen tunnin matkan päässä Kehä III:lta. Loppi tunnetaan erityisesti monipuolisena vapaa-ajan vyöhykkeenä, mutta hyvien logististen yhteyksien, kolmen elinvoimaisen taajaman, sujuvien palvelujen sekä ennen kaikkea edullisten ja suurten tonttien ansiosta yhä useampi haluaa kodin Lopelta.

Nauti ruuhkattomuudesta, rauhallisuudesta ja turvallisuudesta. Luonnollisesti Lopella! Tontteja on saatavilla muun muassa Lopen kirkonkylässä Kyyniönrinteeltä, Loppijärven kulttuurimaisemasta, kävelymatkan päässä palveluista ja uudelta upealta Vanhakosken alueelta. Tilavia tontteja on tarjolla myös Launosissa Marjarinteen kumpuilevassa metsämaastossa, sujuvien yhteyksien äärellä vain muutaman minuutin ajomatkan päässä moottoritieltä ja Riihimäen rautatieasemalta sekä Läyliäisissä Karpaliston alueella, jonka kaava mahdollistaa hyvinkin erityyppisten kotien rakentamisen.

Ota siivet alle ja katso, miltä Loppi näyttää yläilmoista!

Vapaat tontit

Kirkonkylä: Vanhakoski

loppi-vanhakoski-ilmakuva
Vanhakoski

Vanhakosken uusi ja upea asuinalue odottaa rakentajia. Lopen kirkonkylän kunnalliset palvelut: päivähoito, opetuspalvelut eskarista lukioon, kirjasto ja terveyskeskuksen
palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Oivalliset ulkoilumaastot alkavat takapihalta. Alueen asemakaava on laadittu väljäksi ja tonttikoot ovat suuria. Vaihtelevat maastonmuodot ja monipuoliset rakentamismahdollisuudet luovat edellytykset toteuttaa unelmiesi koti keskellä kasvu-Suomea, lähellä kaikkea.

kartta_vanha_loppiTonttikoot: keskimäärin n. 1 700 m2
Tonttihinnat: alk. 16,70 € /m2, 26 074 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • n. 1,5 km Lopen palveluihin
 • n. 1-2 km päiväkotiin ja kouluihin (alakoulu, yläkoulu, lukio)

Tutustu vapaisiin tontteihin!

Kirkonkylä: Kyyniönrinne

loppi-kyynionrinne
Kyyniönrinne

Vielä muutama tontti jäljellä!
Kyyniönrinne sijaitsee Lopen kirkonkylän kuntakeskuksen eteläpuolella 1660‑luvulla rakennetun vanhan kirkon ja Loppijärven kulttuurimaisemassa. Alue sijoittuu Pilpalantien itäpuoleiselle peltoalueelle ulottuen eteläkärjestään lähelle Loppijärven rantaa.  Alueen tonttikoko on tavanomaista suurempi. Alueelle on laadittu tavanomaista tarkemmat rakentamistapaohjeet, koska rakennusten sijoittelulla ja tonttien istutusten suosituksilla pyritään säilyttämään alueen kaikilta tonteilta näkymä Loppijärvelle.

kartta_kyynion_LoppiTonttikoot: keskimäärin n. 1 900 m2
Tonttihinnat: alk. 11 € /m2, 17 037 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • n. 300 m päiväkotiin
 • n. 800 m Lopen palveluihin
 • alle 1 km kouluihin (alakoulu, yläkoulu, lukio)
 • n. 1 km uimarannalle

Tutustu vapaisiin tontteihin!

Launonen: Marjarinne

loppi-marjarinne-ilmakuva
Marjarinne

Launosten taajama peruspalveluineen sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä Hki – Tre-moottoritieltä ja lähellä Riihimäen seudun palveluita. Marjarinteen asuinalue on loivasti kumpuilevaa hienojakoisesta moreenista muodostunutta ilmansuunniltaan edullista metsämaastoa.  Alueelle on mahdollisuus rakentaa kerrosluvultaan ja julkisivultaan erityyppisiä omakotitaloja vahvistetun asemakaavan mukaisesti. Alue toteutetaan kahdessa vaiheessa, ensimmäisen vaiheen rakentaminen on käynnissä.

kartta_marjarinne_LoppiTonttikoot: keskimäärin n. 1 750 m2
Tonttihinnat: alk. 16 € /m2, 23 424 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • n. 1 km Launosten palveluihin
 • n. 1 km alakouluun
 • n. 1 km päiväkotiin
 • n. 10 min Hki-Tre-moottoritielle
 • n. 15 min Riihimäen rautatieasemalle

Tutustu vapaisiin tontteihin!

Läyliäinen: Karpalisto

loppi-karpalisto
Karpalisto

Karpaliston asuinalue sijaitsee Läyliäisten taajaman keskusta-alueella maantie 132 itäpuolella. Karpaliston alue on maaston muodoltaan kumpuilevaa entistä metsä- ja peltoaluetta. Alueelle on mahdollisuus rakentaa kerrosluvultaan ja julkisivultaan erityyppisiä omakotitaloja. Alueelle on laadittu erilliset rakennustapaohjeet, joista eri kortteleiden rakentamisvaihtoehdot käyvät lähemmin ilmi. Läyliäisten taajamasta löytyy päivittäiset palvelut: päiväkoti, koulu ja kaupalliset palvelut.

kartta_karpalisto_LoppiTonttikoot: keskimäärin n. 1 300 m2
Tonttihinnat: alk. 15 € /m2, 17 866 € / tontti

Etäisyyksiä:

 • alle 1 km Läyliäisten palveluihin
 • n. 1 km päiväkotiin ja alakouluun
 • n. puoli tuntia Kehä III:lle

Tutustu vapaisiin tontteihin!

Muita tontteja

Viertotie
Viertotie

KIRKONKYLÄN alueella Rauhalantiellä lähellä Lopen palveluita on varattavissa muutamia hajatontteja, hinnat alk. 11 738 €.

Tutustu Rauhalantien tonttiin

LÄYLIÄISISISSÄ SAIRILAN alueella on vielä yksi tontti varattavissa!

Tutustu Sairilan tonttiin