Siitä yksinkertaisesta syytä, että täällä on hyvä olla. Videolla näet tyytyväisiä seutulaisia, jotka listaavat asioita, jotka ovat tuttuja täällä asuville ja oleville: luonto, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet. Kuten käsipalloseura Cocks, niin kuin Jukka Jalonen videolla muistuttaa.

Videolta näkee, että mukavan paikan tekee ihmiset. Avoimessa Facebookin Riihimäki-ryhmässä heräsi keskustelu siitä, mikä on hyvää Riihimäellä. Etenkin ihanat ystävät ja sukulaiset. Riihimäkeläiset ovat ystävällisiä ja mukavia, sellaisia joille voi jutella, vaikka ei tuttu olisikaan. Löytyy täältä myös mukavia julkkiksia.

Viimekeväinen muuttajatutkimus vastasi siihen, miksi seudulle muutetaan. Vastaajat kertoivat, että luonnon, sijainnin, rauhallisuuden, turvallisuuden ja tuttuuden vuoksi. Tänne tie vie, koska täällä on työ, opiskelupaikka tai perhettä ja sukulaisia. Riihimäen seudulla on myös toimivat liikenneyhteydet kasvukäytävän varrella.

Tule tapaamaan meitä Omakoti-messuille Myyrmäkeen 28. – 30.10. Kerromme sinulle, millaista Riihimäen seudulla on asua ja mitä mahdollisuuksia on asettua tänne. Nähdään osastolla 7.1.!