Riihimäellä arki sujuu. Noin 30 000 ihmisen kotikaupunki tarjoaa viihtyisää asumista ja laadukkaita palveluja. Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja hyvät palvelut ovat käytössäsi ruuhkattomasti. Päärata ja moottoritie kiidättävät Sinut kotiin alle tunnissa Tampereelta ja Helsingistä.

Luonnonläheiset pientaloalueet ja huoliteltu kaupunkikeskusta antavat tilaa hengittää. Luontoon kaipaava löytää lukuisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kulturelli asukas taas arvostaa konsertteja, museoita, teatteria ja tapahtumia.

Olipa asumismuotosi mikä tahansa, on Riihimäki hyvä valinta: aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa, ekologista ja urbaania asuinympäristöä kaukana kiireestä!

Tutustu videolta  Metsäkorven alueeseen ja tontteihin!

 

Vapaat tontit:

Metsäkorpi

Vahteristo 2013

Metsäkorven asuinalue sijaitsee luonnonkauniin harjun ja lukuisten lampien kupeessa. Vehreälle alueelle rakennetaan 85 omakotitaloa ja 6 rivitaloa. Alueelle pääsee rakentamaan heti ja varattavissa on tontteja, joissa kunnallistekniikka on valmis. Rakennusoikeutta tonttia kohden on keskimäärin 260 kerrosneliömetriä, suurimmilla tonteilla jopa 350.

MetsäkorpiTonttikoot: 800-1300 m2
Tonttihinnat: 35 € /m2

Tutustu vapaisiin tontteihin!

 

Etäisyyksiä:

  • n. 4 km keskustaan ja rautatieasemalle
  • n. 4 km alakouluun ja päiväkotiin
  • n. 3 km lähimpään kauppaa

Vahteristo

Puutalo rakenteilla

Vielä muutama tontti jäljellä! Vahteriston asuinalue sijaitsee komean kuusimetsän suojissa luonnonsuojelualueen ja ulkoilumaastojen vieressä, 3 km Riihimäen keskustasta kaakkoon. Alueen kunnallistekniikka on valmis, ja rakennusalaltaan tontit ovat 260 kerrosneliömetriä.

VahteristoTonttikoot: n. 1000 m2
Tonttihinnat: keskim. 40 € /m2

Tutustu vapaisiin tontteihin!

 

Etäisyyksiä:

  • n. 3 km keskustaan ja rautatieasemalle
  • n. 1 km alakouluun ja päiväkotiin
  • n. 1 km lähimpään kauppaan

Muita tontteja

Syksyllä tulossa myyntiin neljä uutta omakotitonttia ihan parhaalta paikalta Räätykäntieltä. Tontit sijaitsevat keskellä puistoa, ja matkaa kauppakeskukseen ja moottoritielle on vain kaksi kilometriä. Katso videosta tonttien ennakkoesittely.

 

Tutustu kartalta vapaisiin tontteihin!

Riihimäellä tapahtuu

7.9. klo 18 alkaen Taiteiden Yö, koko kaupunki
9.9. klo 10-14 Rakas Riksu -päivä, Rautatienpuistossa ja lähialueella